Din Målare i Västerås

Vi utför allt inom Måleri i Västerås

Passa på höra av dig för kostnadsfri offert

Ring oss idag

0214900509

Namnlos design e1664706003671
Utomhusmålning

Vi utför alla förekommande måleriarbeten utomhus så som fasad, fönster, dörrar, staket och en hel del andra målningsbara ytor.

Inomhus målning

Inomhus målar vi alla målningsbara ytor och hänger tapet, väv och renoverar det mesta. Golvmålning har blivit riktigt populärt.

Övriga måleritjänster

Utöver traditionellt måleri så utför vi lite utanför måleriyrket så som fasadtvätt, taktvätt, takmålning och lite fler tjänster.

Målare i Västerås

Allt inom måleri

021 Måleri, vi är målare i Västerås och står för kvalité samt att varje arbete ska leda till nöjda kunder. Är våra kunder nöjda så blir såklart vi nöjda. Vi startade vår målerifirma för att erbjuda våra kunder prisvärda måleritjänster, samtidigt som vi inte kompromissar med kvaliteten.

  • Golvmålning

  • Målning och tapetsering

  • Fasadmålning

  • Fönsterrenovering / Fönstermålning

Måleritjänster i Västerås

Fasadmålning

Att underhålla och måla om sin fasad är viktigt av flera anledningar, men den allra viktigaste är nog att en välmående fasad innebär en förlängd livslängd.

Fönstermålning

Börjar dina fönster se lite gamla och slitna ut? Vi hjälper gärna till med fönstermålning i Västerås med omnejd. Oavsett om det gäller din bostad, fritidshus eller en kommersiell lokal.

Tapetsering

På vissa väggar vill man ha mer än bara en snygg färg. En väl vald tapet kan verkligen sätta stämningen i ett rum och få det att kännas ombonat och genomtänkt. En tapet kan uttrycka mycket.

Golvmålning

Att genomföra en golvmålning är ett smidigt sätt att förnya golvets utseende på. Det är också bra ur ett ekonomiskt perspektiv då man kan förlänga golvets livslängd och spara in på pengar som annars hade gått till reparationskostnader av skador.

Servicemåleri

Idén med servicemåleri är att det skall gå snabbt och effektivt att få professionell hjälp med måleri vid exempelvis tråkigheter såsom skadegörelse, vattenläcka eller andra olägenheter.

Namnlos design e1664706003671
Sugen på att måla om ? Kontakta oss!

Oavsett om det är i hemmet, kontoret, källaren eller sommarstugan är du välkommen att kontakta oss.

Golvmålning i Västerås

Golvet? Vad gör du med det ?

Oavsett om du har ett källargolv i villan eller en hel BRF eller hyresfastighet gör det riktig stor skillnad att få det nymålat.
Även hemma i huset eller på kontoret gör det underverk.
Vi målar ditt golv nästan oavsett vad det är för underlag idag.

Stort källargolv mellan parkeringsgarage.

Nymålat!

Fasadmålning i Västerås

Ta hand om din fasad!

Genom att sköta om din fasad kommer den få ett långt liv. Ett lång liv för en fasad innebär bland annat att det inte dyker upp stora kostnader så som panelbyten eller liknande. 
Vi utför fasadmålning åt våra kunder för att den ska hålla länge och se bra ut länge. 

Kontakta oss för kostnadsfri offert.

Kommande skrapning samt målning av träfasad.

Nymålat!

Fönstermålning i Västerås

Ta hand om dina fönster!

Genom att sköta om fönster och karmar, även hålla koll på tätningar så kommer dom hålla länge och du behöver absolut inte byta ut dina fönster oavsett hur gamla dessa är.

Äldre fönster har otroligt bra trä och hållbarhet. Ta vara på det och renovera dina fönster eller bara måla om dom.

Fönstermålning

Nymålat!